Доставки в България
Цени за доставка и опаковка в България:
за поръчки платени по банков път или чрез Epay.bg (EasyPay) за поръчки до 39,99 лв. – 4,00 лв
за поръчки от 40 лв. или повече – БЕЗПЛАТНО
за поръчки платени с наложен платеж (при получаване) на стойност до 39,99 лв. 4,00 лв + 1%

Пример: Клетъчна Енергия струва 39,00 лв., стойността на доставката ще бъде 4,43 лв.

за поръчки платени с наложен платеж (при получаване) на стойност от 40 лв. или повече 1% от стойността на поръчката

Пример: КолАктив 3 струва 89,30 лв., стойността на доставката ще бъде 0,89 лв.

Доставки в чужбина

Продуктите може да поръчате директно от офисът ни във Великобритания. Влезте тук.

Имате въпроси? Свържете се с мен:

Георги Георгиев
Независим дистрибутор на АкваСорс (AquaSource)
Мобилен: +359887105200 (Viber, WhatsApp)
E-mail: georgi@vodorasli.com

Плащане
  • Epay.bg
  • EasyPay
  • Банков превод
  • Дебитна или кредитна карта
  • Наложен платеж (на куриера)

Всички плащания се получават от АкваСорс ЕООД!

Гаранция

AquaSource (АкваСорс) уверява своите дистрибутори и клиенти, в допълнение към изискванията на закона, че продуктите й са от добро качество. Ако за някой продукт се докаже, че в момент на доставка до клиент е дефектен, клиентът може да върне продукта в 14-дневен срок от получаването му, за да му бъде подменен или да бъде възстановена сумата на продукта.

Застраховка

Всички пратки се застраховат от АкваСорс. Когато куриерът Ви достави пратката, не подписвайте и не плащайте преди да отворите пратката и да се уверите, че всичко е наред. Ако след отварянето на пратката има липси, несъответствие или увреждане, изискайте от куриера да Ви издаде Констативен протокол за да може АкваСорс да предяви претенция към застрахователя. Всяка пратка е запечатана с бяло тиксо, на което има логото на АкваСорс. Пазете товарителницата прикрепена за пратката, тя е важен документ.

И още…

Уважаеми Посетители, Георги Георгиев (собственик на Vodorasli.com) е независим дистрибутор на АкваСорс (AquaSource) и като такъв само приема поръчките от Клиенти, а самите продукти се изпращат директно от фирмата АкваСорс (AquaSource). Плащането става на куриера и парите се връщат в АкваСорс (AquaSource), за което ще получите данъчна фактура по имейл издадена от Аквасорс ЕООД, Регистрирано в РБългария с ЕИК: 130 500 368, ДДС номер: BG 130 500 368, Адрес по регистрация: София 1404, ул. Костенски водопад 47, вх. А. Аквасорс ЕООД е дъщерно дружество собственост на AquaSource Algae Group Plc.

Ако сте дистрибутор на AquaSource, трябва да направите своята поръчка директно от AquaSource. За връзка с AquaSource използвайте телефоните на фирмата посочени в дистрибуторския договор или на всеки печатен материал на фирмата (каталог, листовка, заявка), или се свържете с Вашия спонсор. Може да посетите и сайта на АкваСорс.