English version

Начало Продукти Цени Промоции Как да купите Доставки 30% отстъпка Новини Контакти  
Продукти : КолСейф (CallSafe)                                         Bookmark and Share Subscribe
Лесно Начало
Уелнес пакети
Зелена Енергия
КолАктив
КолАктив 3

AquaSource водорасли

Комплекс Мастни Киселини
Течно Злато
Коензим Q10
Ензими
Ацидофилус
Бифидус

Супер Антиоксидант

Слънчева Енергия
Клетъчна Енергия
Муун Райз - крем
Лайтън-Ъп!
АлоеФреш
Супер енергийна храна
Ливър Кленз
Колаген Плюс
Флексибилити
Муун Баланс
Остео-Форте
Органичен Витамин Д
Морска Енергия
Плодова Енергия
Мака Енергия
Soladey-eco
Call Safe
 
 

КолСейф (CallSafe)

ЗДРАВНИТЕ ЕКСПЕРТИ СЪВЕТВАТ
ДА НЕ СЕ ПРИСТРАСТЯВАМЕ КЪМ МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНИ 

Докладът Interphone 

Какво е това? Докладът Interphone представлява изследване на стойност 16,5 милиона британски лири, продължило едно десетилетие, ръководено от Световната здравна организация (СЗО). Целта му беше да проучи има ли връзка между използването на мобилни телефони и риска от развитие на мозъчни тумори. 

Кой го е направил? Изследването е проведено в сътрудничество между 13 различни нации и е било финансирано както от правителствата, така и от индустрията. 

Какво е открито? Докладът бе критикуван за недостатъци; изследването продължило над 10 години и дори хората най-често използващи мобилни телефони, били сравнително скромни в продължителността на разговорите си, в сравнение с днешните стандарти. Основният извод е, че тези, които използват мобилните си телефони поне 30 минути дневно в продължение на едно десетилетие, биха били изложени на по-голям риск от развитие на рак на мозъка. Тревожен е фактът, че също се подчертава, че в рамките на 20-30 години не може да се види напълно въздействието на мобилните телефони. Някои от другите констатации са все още малко неясни и е необходимо да бъдат извършени допълнителни изследвания, особено по отношение на ефекта от използването на мобилни телефони от деца.

Световно изследване за връзката между мобилните телефони и влошеното здраве

Швеция – учени от Швеция твърдят, че хората, които започват да използват мобилни телефони, ненавършили 20 години, е пет пъти по-вероятно да развият определен вид тумор, тъй като черепът им е по-тънък, а мозъкът им все още се развива. 

Австрия – изследвания, проведени от университета в Грац сочат, че 68% от мъжете, които носят мобилни телефони в джоба на панталона си, са с увредени сперматозоиди. 

Австралия - професор Курана, доцент по неврохирургия в Австралийския национален университет по медицина, заявява, че "има значителни и непрекъснато увеличаващи се доказателства за връзката между използването на мобилен телефон и някои видове мозъчни тумори". 

Великобритания - Департамента по здравеопазване на Великобритания не е обновявал насоките си в продължение на повече от четири години. В тях е записано, че децата е добре да избягват "несъществените" разговори, а възрастните трябва да бъдат "кратки по телефона".

Мобилните телефони излъчват микровълнова радиация, която е налице, когато той е включен, а не само когато говорите. Call Safe блокира тази радиация. Забравете за момент за всички интелигентни функции и приложения на мобилния си телефон. Вместо това опитайте да мислите за него като за мини-микровълнова фурна без предпазни стени. Сега се опитайте да си представите как държите мини-микровълнова печка до главата, сърцето или слабините си. Не бихте го направили, нали? И все пак ние всички го правим... Всеки ден. 
Използвайте мобилния си телефон по-безопасно ... използвайте Call Safe. 

Препоръчваме ви: 
Call Safe предпазва от "близкото и далечно поле" на радиация и намалява с 90% SAR нивата - Specific Absorption Rate е мярка за размера на радиочестотната енергия, която се абсорбира 
За да се защитите от вредните емисии, предлагаме следните предпазни мерки: 
1. Намаляването на времето, в което използвате мобилния си телефон, ще намали риска за здравето. Наистина лесно. 
2. Заменете разговора с СМС, когато е възможно. 
3. Изключете или защитете вашия телефон, като го поставите в своя Call Safe, докато го носите със себе си. 
4. Изключвайте мобилния си телефон през нощта. 
5. Ако трябва да проведете важни разговори, използвайте Call Safe. 
6. Забранете на детето си да използва телефона, когато е възможно. Когато това не е възможно, се уверете, че то използва Call Safe.

Източник на информацията: http://www.aquasource.net/DisplayProduct.aspx?cid=6&pid=45

 

 

Цени и Размери:


 

 

Запишете се за безплатни новини / бюлетин тук.

 

Bookmark and Share Subscribe

2006-2017 © www.vodorasli.com и Георги Георгиев

eXTReMe Tracker