Доставки за Клиенти в България
Доставки до адрес се осъществяват само в работни дни от понеделник до петък. Доставки до офис (или автомат) на куриера се осъществяват и в почивни дни, ако офисът (или автоматът) на куриера работи в почивни дни. Поръчки направени от понеделник до петък преди 14:00 ч. се изпращат същия ден. Поръчки направени след 14:00 ч. или в почивни дни, се изпращат в първия работен ден. Въпреки това, поръчки направени между 14:00 и 16:00 ч. биха могли да бъдат обработени и изпратени същия ден, но без да поемаме гаранция за това. Поръчки, направени и заплатени между 14:00 ч. и 16:30 ч. в последния работен ден от месеца, ще бъдат обработени същия ден, но изпратени на следващия работен ден.

Цени за доставка и опаковка в България:
за поръчки платени чрез банкова карта, банков превод, Epay.bg, EasyPay за поръчки до 39,99 лв. – 4,00 лв
за поръчки от 40 лв. или повече – БЕЗПЛАТНО
за поръчки платени с Пощенски Паричен Превод (наложен платеж, в брой при получаване) на стойност до 39,99 лв. включително
В повечето офиси на Спиди може да се плаща и с карта. За доставки на адрес ще трябва да платите на куриера в брой.
4,00 лв + 1% от стойността на поръчката

Пример: Клетъчна Енергия струва 39,00 лв., стойността на доставката ще бъде 4,43 лв.

за поръчки платени с Пощенски Паричен Превод (наложен платеж, в брой при получаване) на стойност 40,00 лв. или повече
В повечето офиси на Спиди може да се плаща и с карта. За доставки на адрес ще трябва да платите на куриера в брой.
само 1% от стойността на поръчката

Пример: КолАктив 3 струва 98,00 лв., стойността на доставката ще бъде 0,98 лв.

За поръчки с наложен платеж: моля, пазете касовата бележка издадена от куриера и товарителницата.


Доставки за Клиенти в чужбина

Продуктите може да поръчате директно от АкваСорс по интернет -> Влезте тук.
За поръчки по телефона -> вижте тук.

Имате въпроси? Свържете се с мен:

Георги Георгиев
Независим дистрибутор на АкваСорс (AquaSource)
Телефон: +359 2 408 78 70
Мобилен: +359 887 105 200 (Viber, WhatsApp)
E-mail: georgi@vodorasli.com
Пон-Пет: 9-19ч


Плащане (за Клиенти и Дистрибутори)
  • Пощенски Паричен Превод  (наложен платеж, в брой, при доставка – валидно само за доставки в България)
  • Epay.bg (валидно само за доставки в България)
  • EasyPay (налично само в България)
  • чрез банков превод (цял свят)
  • с дебитна карта VISA или MasterCard (цял свят)
  • с кредитна карта VISA или MasterCard (цял свят)
  • на банкомат чрез B-pay (услуга на Epay.bg, налично само в България)
  • смартфон – чрез мобилното приложение на Epay.bg (валидно само за доставки в България)
  • смартфон – банков превод чрез мобилното банкиране на Вашата банка
  • за международни банкови преводи опитайте TransferWise. Първият превод до 1000 лева или тяхната равностойност е без такса!

Всички плащания се получават от АкваСорс ЕООД или AquaSource (UK) Ltd.!


Доставки за дистрибутори в България  (1-2 работни дни)

Трябва преди това да сте регистрирани като дистрибутор на АкваСорс – регистрация като дистрибутор.

Доставки до адрес се осъществяват само в работни дни от понеделник до петък. Доставки до офис (или автомат) на куриера се осъществяват и в почивни дни, ако офисът (или автоматът) на куриера работи в почивни дни. Поръчки направени от понеделник до петък преди 14:00 ч. се изпращат същия ден. Поръчки направени след 14:00 ч. или в почивни дни, се изпращат в първия работен ден. Въпреки това, поръчки направени между 14:00 и 16:00 ч. биха могли да бъдат обработени и изпратени същия ден, но без да поемаме гаранция за това. Поръчки, направени и заплатени между 14:00 ч. и 16:30 ч. в последния работен ден от месеца, ще бъдат обработени същия ден, но изпратени на следващия работен ден.

Цени за доставка и опаковка в България:

при плащане по банков път, дебитна или кредитна карта, чрез Epay.bg или EasyPay:
     – за поръчка до 150 лв. 5,20 лв.*
     – за поръчка над 150 лв. до 350 лв. 6,50 лв.*
     – за поръчка над 350 лв. до 600 лв. 7,80 лв.*
     – за поръчка над 600 лв. БЕЗПЛАТНО

Отстъпка: –10% за пратки доставяни до офисите на Спиди
*До 16:30 ч на 30 Октомври 2020 г. всички онлайн поръчки над 400 лв. платени предварително ще се доставят безплатно! Поръчки под 400 лв. доставката е 3,00 лв.
За поръчки направени по телефон или имейл, цената за доставка остава както е посочено в таблицата според стойността на поръчката.

при плащане с Пощенски Паричен Превод (наложен платеж, в брой, при получаване): В офисите на Спиди може да се плаща и с карта. За доставки на адрес ще трябва да платите на куриера в брой.
     – за поръчка от 1 лв. до 1000 лв. 7,00 лв. + 1% за наложения платеж
     – за поръчка над 1000 лв. БЕЗПЛАТНО

За поръчки с наложен платеж: моля, пазете касовата бележка издадена от куриера и товарителницата. АкваСорс не може да гарантира, че поръчките, платени с наложен платеж през последните пет работни дни от месеца, ще бъдат обработени в същия месец. Това може да се отрази на Вашите обеми, комисионни и промоции, към които се стремите.


Доставки за дистрибутори извън България  (2-15 работни дни)

За международни доставки имате възможност да поръчвате от нашия офис във Великобритания, освен ако АкваСорс има офис в страната, в която ще се доставят продуктите. Трябва преди това да сте регистрирани като дистрибутор на АкваСорс – регистрация като дистрибутор.

🇬🇧 Цени за доставка и опаковка за Великобритания:

за поръчка под 60 GBP 4,00 GBP
над 60 GBP 8,00 GBP
🇬🇷 Цени за доставка и опаковка за Гърция:
Всяка поръчка независимо от нейната стойност: 5,35 ЕВРО (4,86GBP)
🇭🇷 Цени за доставка и опаковка за Хърватия:
Всяка поръчка независимо от нейната стойност: 18,00 куни

🇪🇺 Цени за доставка и опаковка за страни от ЕС:

Всяка поръчка независимо от нейната стойност: 9,60 ЕВРО (8,73 GBP)

🌐 Цени за доставка и опаковка за останалата част от света:

поръчки до 150 ЕВРО (136,36 GBP) 9,00 ЕВРО (8,18 GBP)
поръчки над 150 ЕВРО (136,36 GBP) БЕЗПЛАТНО
Плащането се извършва предварително с банкова карта VISA или MasterCard, или банков превод.

GBP – британски паунд (британска лира).

Евтини международни банкови преводи – първият превод до 1000 лева или тяхната равностойност е без такса за превода!


Гаранция

AquaSource (АкваСорс) уверява своите дистрибутори и клиенти, в допълнение към изискванията на закона, че продуктите й са от добро качество. Ако за някой продукт се докаже, че в момент на доставка до клиент е дефектен, клиентът може да върне продукта в 14-дневен срок от получаването му, за да му бъде подменен или да бъде възстановена сумата на продукта.

Връщане
Може да отмените поръчката си до 30 дни от датата на доставка. За тази цел е необходимо да върнете всички продукти, за собствена сметка, в оригиналната им опаковка, придружени от оригиналната фактура. Възстановяването на цената ще бъде направено до 30 дни от получаването на писменото ви уведомление за решението за отказ на покупката.

Доставки
AquaSource се стреми да осигури доставки, съгласно световните стандарти, което означава, че всички поръчки, получени или платени до 14:00 ч., се изпращат още същия ден чрез куриерите на SPEEDY, и ще могат да бъдат получени на следващия работен ден или според графика на куриера.

Пълно удовлетворение
Сигурни сме, че ще останете напълно удовлетворени от покупката си. Но ако все пак не сте напълно удовлетворени, молим да се свържете с: Връзки с клиенти, AquaSource EOOD, ул. „Костенски водопад“ №47, 1404 София, тел.: 0 7003 1003.

AquaSource е член на Българската асоциация за директни продажби (БАДП)
За да подкрепи стремежа ни да доставяме пълно удовлетворение на нашите потребители, Българската асоциация за директни продажби поддържа служба за решаване на спорове с потребители, които не са напълно удовлетворени. За подробности посетете уебсайта на БАДП: www.bdsa-bg.com.

Застраховка

Всички пратки се застраховат от АкваСорс. Когато куриерът Ви достави пратката, не подписвайте и не плащайте преди да отворите пратката и да се уверите, че всичко е наред. Ако след отварянето на пратката има липси, несъответствие или увреждане, изискайте от куриера да Ви издаде Констативен протокол за да може АкваСорс да предяви претенция към застрахователя. Всяка пратка е запечатана с бяло тиксо, на което има логото на АкваСорс. Пазете товарителницата прикрепена за пратката, а при плащане в брой и касовата бележка, която ще Ви издаде куриера, те са официални документи.

И още…

Уважаеми Посетители, Георги Георгиев (собственик на Vodorasli.com) е независим дистрибутор на АкваСорс (AquaSource) и като такъв само приема поръчките от Клиенти, а самите продукти се изпращат директно от фирмата АкваСорс (AquaSource). Плащането става на куриера и парите се връщат в АкваСорс (AquaSource), за което ще получите данъчна фактура по имейл издадена от Аквасорс ЕООД, Регистрирано в Р България с ЕИК: 130 500 368, ДДС номер: BG 130 500 368, Адрес по регистрация: София 1404, ул. Костенски водопад 47, вх. А, телефони: 02-858-16-46, 0887-437-167, 0892-453-770. Аквасорс ЕООД е дъщерно дружество собственост на AquaSource Algae Group Plc Ирландия.

Ако сте дистрибутор на AquaSource, трябва да направите своята поръчка директно от AquaSource. За връзка с AquaSource използвайте телефоните на фирмата посочени в дистрибуторския договор или на всеки печатен материал на фирмата (каталог, листовка, заявка), или се свържете с Вашия спонсор. Може да посетите и сайта на АкваСорс.