🔔Абонамент за месечен бюлетин (новини по имейл за промоции) може да направите тук.


06.04.2021 г.

✅ От 06.04.2021 г. АкваСорс ЕООД (офисът на АкваСорс в България) отново приема поръчки с Пощенски паричен превод (плащане на куриера при получаване). Всички поръчки преди 06.04. платени авансово са изпратени.


22.03.2021 г. 

❗❗❗Важно съобщение от АкваСорс ЕООД във връзка с COVID-19
Българският офис на АкваСорс е в карантина за 14 дни от 22 март 2021 г. През този период ще можете да правите поръчки, обемите на дистрибуторите ще се отчитат и комисионните им ще се изплащат както обикновено. Тъй като колегите вече ще работят дистанционно, и логистичният склад временно ще спре да работи, това ще доведе до незабавно спиране на изпращането на пратките. Също така означава и че няма да можем да приемаме поръчки с наложен платеж. Допълнително ще обявим подновяването на приемане на поръчки с наложен платеж.
Понастоящем смятаме, че това ще доведе до забавяне на изпращането на платените поръчки за минимум две седмици. След като нормалната услуга се възобнови, поръчките ще бъдат изпратени въз основа на датата, на която е била направена съответната поръчка, за да се запази коректна услуга за всички. Ангажираме се да ви информираме, в случай на промяна. Доставките за други държави не са засегнати. 22 март 2021 г.


📣 30.11.2020 г. ❗❗❗Уважаеми клиенти и дистрибутори,
след 11 декември АкваСорс няма да приема поръчки с пощенски паричен превод (наложен платеж) до края на годината. Другите методи на плащане остават валидни, а именно: с карта, банков превод, epay.bg и на касите на EasyPay. От 4 януари отново ще може да се поръчва с пощенски паричен превод (наложен платеж).
Молим да ни извините за причиненото неудобство.

🎄Почивни дни по празниците: 24, 25 и 28 декември, както и на 1 януари.
🎅Последният работен ден за 2020 г. е 13:00 ч. на 31 декември.
🌟Първият работен ден за 2021 г. е 4 януари.

СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!


📣 30.10.2020 г. ‼️ Във връзка с усложняващата се ситуация в страната, ръководството на АкваСорс ЕООД взе решение, за да може да продължи вашето обслужване, от понеделник, 2 ноември, ще дадем най-доброто от себе си, поръчките направени или платени до 12 ч. (от понеделник до петък) да бъдат обработени в рамките на същия ден. Във връзка с очакваните извънредни натоварвания, свързани с търговските кампании в края на 2020 г., куриерските фирми очакват да има известно забавяне в доставките на пратките.


ℹ️ 16.10.2020 г. ❗ Уважаеми клиенти и дистрибутори, моля да имате предвид, че международните доставки (за страните извън България, Великобритания и Хърватия) са възможни закъснения в сроковете на доставка поради епидемията от корона вирус. България, Великобритания и Хърватия се обслужват от съответните местни офиси и закъснение е възможно с един работен ден. Правим всичко възможно да доставяме любимите Ви продукти по възможно най-бързият и сигурен начин.
Благодарим Ви за разбирането!


ℹ️ 06.10.2020 г. 🚚 Заявените или платени поръчки до 14:00 ч. в работните дни от понеделник до петък, се обработват и изпращат същия ден. Поръчките, направени в петък след 14:00 ч., в събота, неделя или в почивен ден, се обработват и изпращат в първия работен ден. Въпреки това, поръчки направени между 14:00 и 16:00 ч. биха могли да бъдат обработени и изпратени същия ден, но без да поемаме гаранция за това.
Поръчки, заявени или платени между 14:00 ч. и 16:30 ч. в последния работен ден от месеца, ще бъдат обработени същия ден, но може да бъдат изпратени на следващия работен ден.

Правим всичко възможно Вашите поръчки да бъдат обработвани и изпращани в най-кратки срокове.

Благодарим за разбирането!


ℹ️ 16.03.2020 г. 📣 ВНИМАНИЕ! Временно офисът на AquaSource EOOD  приема поръчки само онлайн (денонощно) или по телефон (делнични дни от 8:30 до 17:30 ч.). Поръчките, приети или заплатени след 16:00 ч. ще бъдат обработвани и изпращани на следващия работен ден.

Обслужването и приемането на клиенти и дистрибутори на касата и в офиса е временно преустановено!

Когато се обаждате по телефон, моля проявете търпение и бъдете по-настоятелни, докато служител от офиса приеме Вашето обаждане.

Поръчките за страната и за столицата ще бъдат изпращани с куриерска фирма СПИДИ.

Желаем Ви крепко здраве!


🔔Абонамент за месечен бюлетин (новини по имейл за промоции) може да направите тук.