🔔Абонамент за месечен бюлетин (новини по имейл за промоции) може да направите тук.


📣 30.11.2020 г. ❗❗❗Уважаеми клиенти и дистрибутори,
след 11 декември АкваСорс няма да приема поръчки с пощенски паричен превод (наложен платеж) до края на годината. Другите методи на плащане остават валидни, а именно: с карта, банков превод, epay.bg и на касите на EasyPay. От 4 януари отново ще може да се поръчва с пощенски паричен превод (наложен платеж).
Молим да ни извините за причиненото неудобство.

🎄Почивни дни по празниците: 24, 25 и 28 декември, както и на 1 януари.
🎅Последният работен ден за 2020 г. е 13:00 ч. на 31 декември.
🌟Първият работен ден за 2021 г. е 4 януари.

СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!


📣 30.10.2020 г. ‼️ Във връзка с усложняващата се ситуация в страната, ръководството на АкваСорс ЕООД взе решение, за да може да продължи вашето обслужване, от понеделник, 2 ноември, ще дадем най-доброто от себе си, поръчките направени или платени до 12 ч. (от понеделник до петък) да бъдат обработени в рамките на същия ден. Във връзка с очакваните извънредни натоварвания, свързани с търговските кампании в края на 2020 г., куриерските фирми очакват да има известно забавяне в доставките на пратките.


ℹ️ 16.10.2020 г. ❗ Уважаеми клиенти и дистрибутори, моля да имате предвид, че международните доставки (за страните извън България, Великобритания и Хърватия) са възможни закъснения в сроковете на доставка поради епидемията от корона вирус. България, Великобритания и Хърватия се обслужват от съответните местни офиси и закъснение е възможно с един работен ден. Правим всичко възможно да доставяме любимите Ви продукти по възможно най-бързият и сигурен начин.
Благодарим Ви за разбирането!


ℹ️ 06.10.2020 г. 🚚 Заявените или платени поръчки до 14:00 ч. в работните дни от понеделник до петък, се обработват и изпращат същия ден. Поръчките, направени в петък след 14:00 ч., в събота, неделя или в почивен ден, се обработват и изпращат в първия работен ден. Въпреки това, поръчки направени между 14:00 и 16:00 ч. биха могли да бъдат обработени и изпратени същия ден, но без да поемаме гаранция за това.
Поръчки, заявени или платени между 14:00 ч. и 16:30 ч. в последния работен ден от месеца, ще бъдат обработени същия ден, но може да бъдат изпратени на следващия работен ден.

Правим всичко възможно Вашите поръчки да бъдат обработвани и изпращани в най-кратки срокове.

Благодарим за разбирането!


ℹ️ 16.03.2020 г. 📣 ВНИМАНИЕ! Временно офисът на AquaSource EOOD  приема поръчки само онлайн (денонощно) или по телефон (делнични дни от 8:30 до 17:30 ч.). Поръчките, приети или заплатени след 16:00 ч. ще бъдат обработвани и изпращани на следващия работен ден.

Обслужването и приемането на клиенти и дистрибутори на касата и в офиса е временно преустановено!

Когато се обаждате по телефон, моля проявете търпение и бъдете по-настоятелни, докато служител от офиса приеме Вашето обаждане.

Поръчките за страната и за столицата ще бъдат изпращани с куриерска фирма СПИДИ.

Желаем Ви крепко здраве!


🔔Абонамент за месечен бюлетин (новини по имейл за промоции) може да направите тук.