Регистрация като Дистрибутор на АкваСорс

Регистрирайте се като дистрибутор и вземете 30% отстъпка за хранителните добавки и крема Муун Райз, и 25% отстъпка за йонната четка за зъби Soladey-eco! Освен това, всеки месец ще може да се възползвате от изгодни промоции само за дистрибутори, чрез които получавате още допълнителни отстъпки. Промоциите са от типа: купете 3 (или 4) продукта и получавате още 1 безплатно. И още – ако в един месец направите личен оборот за 200 QV или повече, получавате допълнителна отстъпка (бонус), която получавате по банков път. Бонусът нараства спрямо големината на поръчката. Какво е QV?

Регистрацията не Ви обвързва с нищо и има срок 12 месеца (считано от 01.01.2019 г.). Ако за последните 12 месеца (календарна година) не сте правили поръчка, регистрацията се прекратява. Няма изискване да купувате или продавате, нито за минимална поръчка, няма последващи такси. Таксата се дължи заради началния дистрибуторски пакет, който получавате и заради едногодишна такса за дистрибуторски електронен магазин (Ваш подсайт от вида ИМЕ.myAquasource.net, вижте моят тук). Подсайтът може да изпращате на Ваши клиенти да си купуват продукти и Вие да получавате комисион според Евро Бизнес програма на АкваСорс. Подсайтът може също да го изпращате на потенциални дистрибутори да се регистрират под Вас, от което също ще получавате комисион според Евро Бизнес програма на АкваСорс. След първата година, годишната такса за подсайта е 60,00 лв. и, ако желаете, може да спрете да го плащате и той се изтрива. Освен това, само по време на регистрацията, може да закупите Програма Лесно Начало за 98,00 лв. вместо за 169,50 лв. (или 49,50 евро, или 45,00 британски лири или 375,00 куни), което е над 40% отстъпка от клиентската цена! Така на практика регистрацията излиза безплатно! Регистрация 70 лв. + Лесно Начало 98 лв. = 168 лв.

Ако се интересувате от доходи с АкваСорс, вижте видео презентация.

Документи на Български:
Евро Бизнес програма на АкваСорс – система за комисиониране (отваря се в нов прозорец)
Политика и Процедури на АкваСорс (отваря се в нов прозорец)
Политика за поверителност на АкваСорс (отваря се в нов прозорец)

Документи на Английски:
Евро Бизнес програма на АкваСорс – система за комисиониране (отваря се в нов прозорец)
Политика и Процедури на АкваСорс (отваря се в нов прозорец)
Политика за поверителност на АкваСорс (отваря се в нов прозорец)

Такси за регистрация:

  • България: 70,00 лв. (считано от 01.11.2019 г.)
  • Великобритания: 45,00 британски лири (считано от 01.11.2019 г.)
  • Хърватска: 375,00 куни (считано от 01.11.2019 г.)
  • Австрия, Англо-нормандски острови (Channel Islands), Белгия, Германия, Гърция, Дания, Естония,  Ирландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Чехия, Швеция: 49,50 евро (или 45,00 британски лири), (считано от 01.11.2019 г.)
  • Ако живеете в друга държава, трябва да имате валиден документ за самоличност издаден от някоя от горните държави.

 

Регистрация по интернет >> (за всички изброени по-горе държави)

Регистрация на хартия в България >>

Регистрация на хартия Други държави >>

Ако сте в София, може да си разпечатате Дистрибуторският договор в 2 копия (всяко копие лице и гръб на един лист) и да отидете на място в офиса на АкваСорс за да се регистрирате. Адресът на АкваСорс ще намерите в договора. В момента, заради пандемията, офисът на АкваСорс е затворен за посещения на място! Работи само по телефон и имейл!

Ако имате въпроси:
Георги Георгиев
Независим дистрибутор на АкваСорс (AquaSource)
Телефон: 02-40-87-870
Мобилен: 0887-105-200 (Viber, WhatsApp)
E-mail: georgi@vodorasli.com
Понеделник – Петък: 9 – 19 ч.
Онлайн магазин >>