Регистрация като Дистрибутор на АкваСорс

Регистрирайте се като дистрибутор и вземете 30% отстъпка за хранителните добавки и крема Муун Райз, и 25% отстъпка за йонната четка за зъби Soladey-eco! Освен това, всеки месец ще може да се възползвате от изгодни промоции само за дистрибутори, чрез които получавате още допълнителни отстъпки. Промоциите са от типа: купете 3 (или 4) продукта и получавате още 1 безплатно. И още – ако в един месец направите личен оборот за 200 QV или повече, получавате допълнителна отстъпка (бонус), която може да получите по банков път или да използвате за следващи покупки. Бонусът нараства спрямо големината на поръчката. Какво е QV?

Регистрацията не Ви обвързва с нищо и има срок 12 месеца (считано от 01.01.2019 г.). Ако за последните 12 месеца не сте правили поръчка, регистрацията се прекратява. Няма изискване да купувате или продавате, нито за минимална поръчка, няма последващи такси. Таксата се дължи заради началния дистрибуторски пакет, който получавате. В таксата е включена едногодишна такса за дистрибуторски електронен магазин (Ваш подсайт), който може да изпращате на Ваши клиенти да си купуват продукти и Вие да получавате комисион според Евро Бизнес програма на АкваСорс. Може също да го изпращате на потенциални дистрибутори да се регистрират под Вас, от което също ще получавате комисион според Евро Бизнес програма на АкваСорс. След първата година, годишната такса за подсайта е 60,00 лв. и, ако желаете, може да не продължите да го плащате и той се изтрива. Освен това, само заедно с регистрацията, може да закупите Програма Лесно Начало за 98,00 лв. (над 40% отстъпка от клиентската цена)!

Ако се интересувате от доходи с АкваСорс, вижте видео презентация.

Документи на Български:
Евро Бизнес програма на АкваСорс – система за комисиониране (отваря се в нов прозорец)
Политика и Процедури на АкваСорс (отваря се в нов прозорец)
Политика за поверителност на АкваСорс (отваря се в нов прозорец)

Документи на Английски:
Евро Бизнес програма на АкваСорс – система за комисиониране (отваря се в нов прозорец)
Политика и Процедури на АкваСорс (отваря се в нов прозорец)
Политика за поверителност на АкваСорс (отваря се в нов прозорец)

Моля, изберете държава, в която живеете в момента:

България

Такса регистрация: 70,00 лв. (считано от 01.11.2019 г.)
В таксата е включена едногодишна такса за дистрибуторски електронен магазин (Ваш подсайт). След първата година, годишната такса за подсайта е 60,00 лв. и, ако желаете, може да не продължите да го плащате и той се изтрива. Освен това, само заедно с регистрацията, може да закупите Програма Лесно Начало за 98,00 лв. (над 40% отстъпка от клиентската цена)!

Регистрация по интернет >>

Регистрация на хартия >>

Ако сте в София, може да си разпечатате Дистрибуторският договор в 2 копия (всяко копие лице и гръб на един лист) и да отидете на място в офиса на АкваСорс за да се регистрирате. Адресът на АкваСорс ще намерите в договора.

Австралия,
Естония,
Финландия

Такса регистрация: 49,50 евро (считано от 01.11.2019 г.)

Хърватска

Такса регистрация: 299,00 куни (считано от 01.11.2019 г.)

Регистрация на хартия >>

Австрия, Англо-нормандски острови (Channel Islands), Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Ирландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Унгария, Франция, Чехия, Швеция.

Такса регистрация: 49,50 евро (считано от 01.11.2019 г.)
(или 45,00 британски лири, считано от 01.11.2019 г.)

Заедно с регистрацията може да закупите Програма Лесно Начало за 49,50 евро или 45,00 британски лири, което е над 40% отстъпка от клиентската цена!

Регистрация по интернет >>

Регистрация на хартия >>

 

Ако имате въпроси:
Георги Георгиев
Независим дистрибутор на AquaSource
Мобилен: +359-887-105-200
E-mail: georgi@vodorasli.com
Понеделник – Петък: 9 – 19 ч.